Hur kan vi hjälpa dig?

Beställning

Tack för att du har beställt hos Optimum Nutrition! Du kommer att få en orderbekräftelse via e-post när paketet har skickats. Detta skickas vanligtvis samma dag som du beställer. Det är möjligt att bekräftelsen hamnat i din skräppost. Därför är det alltid bra att kontrollera din skräppostmailkorg.

Har du beställt genom ditt registrerade konto?
Din beställning har gått igenom om du kan se den nya beställningen i ditt konto. Om den inte finns i ditt konto, kontrollera först om du har debiterats.

Har du inte fått en bekräftelse via e-post inom 24 timmar efter köpet? Vänligen kontakta oss. Då kan vi kontrollera vad som skett"

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.

Gjorda beställningar kommer omedelbart att förberedas för dig. Därför är det inte möjligt att göra några ändringar i din order. Om du vill avbryta din beställning, ring oss inom 10 minuter efter köpet så kan vi göra detta åt dig. När avbokningen är gått igenom, kommer vi att återbetala dig inom 5 arbetsdagar.

Om du inte lyckades avbryta din beställning inom 10 minuter, oroa dig inte! Du kan fortfarande vägra paketet vid leverans. Kuriren kommer att ta tillbaka paketet till vårt lager."

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.

Att beställa från Optimum Nutrition kunde inte vara enklare! Lägg din beställning före kl. 17 på en arbetsdag, och vi kommer att förbereda och skicka den så snart som möjligt.

Leveranstiden kommer att ta 3-5 dagar.

Sverige

Leveranstyp

<599 SEK

>599 SEK

Hämta på utlämningsställe

79 SEK

Gratis

Hemleverans

129 SEK

Gratis

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.

Tack för att du valde Optimum Nutrition! Förhoppningsvis har du hittat produkten du vill beställa. Du kan beställa din favoritprodukt på följande sätt:

Steg 1: Öppna produkten och välj en smak som du föredrar.
Steg 2: Efter att du har valt en smak kan du välja en portionsstorlek efter eget val.

Obs: Om en produkt är grå, överstruken eller om det står "meddela mig", då är produkten inte i lager.

Steg 3: Efter att du har valt en smak och storlek, glöm inte att klicka på "lägg till i varukorg". Produkten kommer sedan att visas i din varukorg. Du kan alltid ändra kvantiteter och ta bort produkter i din varukorg.