Hur kan vi hjälpa dig?

Om oss

Optimum Nutrition, Inc. (ON) är en del av Glanbia, en global näringsgrupp, och har varit en ledande standard inom idrottsnutrition i över 30 år - och hjälper idrottsutövare med fokus på prestanda att nå sina mål.

EGET OCH DRIVET PRODUKTION

Med toppmoderna produktionsanläggningar i Middlesbrough, Storbritannien, är Optimum Nutrition ett av de få idrottsnutritionföretagen med tillverkning i varje produktkategori. Sedan starten 1986 har Optimum Nutrition alltid haft stort fokus på för att produkterna skall tillverkas med högsta kvalitet.

KOMPROMISSLÖS KVALITET

Ingen maskin startas i våra tillverkningsanläggningar utan att Optimum Nutritions tillverkningsproffs noggrant väljer ut de bästa råmaterialen. Ett analyscertifikat krävs för varje ingrediens, som sedan testas om och om igen för att godkännas. Kvalitetssäkringen utför varje dag inspektioner av våra anläggningar som är i enlighet med God Tillverkningssed (cGMP), och som är GMP-registrerade. Anläggningen är också registrerad hos Informed Sport och Informed Choice och behåller ett BRC matcertifikat av grad A. Optimum Nutrition är en föredragen leverantör till English Institute of Sport (EIS).

DRIVANDE KATEGORIINNOVATION

Utöver att göra Gold Standard 100% Whey till världens mest sålda vassleproteinpulver, skapade Optimum Nutrition kategorin för långsamt nedbrytande protein med Gold Standard 100% Casein. Optimum Nutrition skapade också kategorin för energi för alla stunder på dagen, som fortfarande domineras av Essential Amino Energy, och lanserade Optimum Protein Bar och Protein Crisp Bar, de perfekta proteinsnacksen för när du är på språng.

KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE

Optimum Nutritions hårda urval av ingredienser, kvalitetskontroll, labbtestning och tillverkningsprocesser görs alla av en anledning: att förse dig med produkter av högsta kvalitet inom idrottsnutrition. Vårt företag grundades med en mission att förse marknaden med kvalitetsprodukter, och vi arbetar ständigt med att sätta ännu en ännu högre standard.

VAR DU KAN HITTA OSS

Våra produkter finns över hela Sverige i specialiserade butiker, gym och träningscenter samt stora matvarukedjor och online-återförsäljare och naturligtvis här direkt från det varumärke du litar på. Optimum Nutritions produkter finns tillgängliga över hela världen.