Hur kan vi hjälpa dig?

Betalningsalternativ

När du lägger en beställning med Optimum Nutrition får du möjlighet att betala säkert med hjälp av en av våra verifierade betalningsleverantörer.

Du kan betala på flera sätt:

Betalsätt

Kort beskrivning

PayPal

Säker och enkel onlinebetalning via ditt eget PayPal-konto

Klarna

Betala senare med Klarna

Credit card

Vi accepterar MasterCard och Visa.

Google Pay

Att betala via Google Pay är snabbt och enkelt. Under beställningsprocessen väljer du Google Pay och tas omedelbart till ditt Google Pay-konto för att göra betalningen

Apple Pay

Apple Pay är det snabba och enkla sättet att betala online, i butiker och på andra platser. Apple Pay skyddar din betalningsinformation med flera lager av säkerhet.

Betalningsalternativ Kort beskrivning PayPal Säker och enkel onlinebetalning via ditt eget PayPal-konto Klarna Betala senare eller Dela upp betalningen med Klarna Kreditkort Vi accepterar MasterCard och Visa Google Pay Betalning via Google Pay är snabbt och enkelt. Under beställningsprocessen väljer du Google Pay och tas omedelbart till ditt Google Pay-konto för att göra betalningen.

Ytterligare information

Säker onlinebetalning: All onlinebetalningsdata, såsom kreditkortsinformation, skyddas via en Secure Socket Layer-anslutning (SSL), vilket krypterar data och gör det omöjligt för tredje parter att läsa meddelanden. Alla webbläsare stöder SSL och indikerar när det är aktivt. Detta utgör en global standard för säker betalning via internet.

Integritet: De personuppgifter som vi begär från dig används endast för att behandla din beställning så effektivt som möjligt. Vi respekterar och garanterar din integritet. Under inga omständigheter kommer personuppgifter att delas med någon tredje part.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.

Om du loggade in på ditt konto när du gjorde din beställning kommer dina fakturor att visas där, och du kan ladda ner dem genom att följa dessa steg:

1. Öppna webbplatsen och logga in.
2. Klicka på ditt konto.
3. Klicka på Beställningshistorik.

4. Klicka på Visa beställning och klicka sedan på Fakturahantering.

Om din beställning inte visas i ditt konto kan det bero på att du har gjort beställningen som gäst. I så fall, fortsätt och kontakta vårt kundserviceteam så att de kan hämta fakturan åt dig.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.

Vi har aktiverat Klarna, en betalningsmetod där du kan välja bland flera betalningsalternativ:

Betala Senare:

När din beställning är bekräftad kommer du att få ett e-postmeddelande med betalningsinstruktioner inom två dagar från Klarna. Du har sedan 30 dagar på dig att prova det du beställt och endast betala när du är nöjd. Slutför betalningen online, när det passar dig, utan extra kostnad när du betalar i tid. Du kan betala med kredit- eller bankkort i Klarna-appen eller genom att logga in på www.klarna.com/uk.